Els Rollings de Calella

He vist aquesta setmana al telenotícies un reportatge sobre el concert dels Rolling Stones a Londres, on hem pogut veure un grupet de jubilats omplint un estadi amb unes entrades a uns  preus caríssims.

Però el que no saben molts calellencs és que, aquí a casa nostra, tenim un grup amb molt més talent que els Rolling. Liderats per  la Maria Teresa Salom, que podríem dir que és la Micke Jagger catalana, i acompanyada pels seus “boys”, son capaços de interpretar quasi tots els estils de la música de tots els temps i fer gaudir a tot el públic de la sala.

Més de 500 anys posats sobre l’escenari fan que amb petits senyals ja s’entenguin a la perfecció. Quan a la Maria Teresa se li enxerina el monyo, en Mas ja sap que ha de treure aquell pinyol. Quan prem els llavis per fer un acord major, en Noheras, en Gelmà i en Cardó hauran de marcar bé el ritme amb les notes greus. I quan en Puig, en Coll i en Forest es miren i somriuen ja entenen que la melodia és tota seva i que l’èxit depèn de l’afinació de les seves veus.

Vull manifestar la meva més profunda admiració per aquest gran grup de gent gran,…..molt gran.

Quim Lloret
Aficionat a moltes coses, especialista en res

03/12/2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s