Amb el vade.cat i #cpinfocalella

Aquesta és l’entrada número 44 al rebat.cat. En poc més de tres mesos fins a 16 col·laboradors han invertit una part del seu temps en preparar un o més articles que hem hubcalellapublicat en aquest digital. La idea inicial d’oferir un espai obert a l’opinió segueix donant els seus fruits. No és cap projecte tancat, al contrari, és un portal obert de bat a bat a tots aquells que tinguin ganes d’encetar conversa, abocar projectes o posar damunt la taula alguna reflexió que, encara que sigui “tangencialment”, doni una projecció de Calella.

I si la intenció de rebat.cat és és ser identificat amb opinió, hi ha d’altres mitjans o de plataformes digitals que poden ser identificades també amb etiquetes concretes. Parlem d’agenda i ens vindrà al cap el Va de Cultura o, a partir d’ara mateix, la seva versió online vade.cat. I si ho fem d’informació, un plantejament fresc i novedós ens el presenta #infocalella (carlespascual.cat).

Sóc dels que considero, i per això he apostat des de fa ja uns anys, que la xarxa ens dóna immediatesa, informació constant i l’oportunitat de conèixer tota mena d’opinions i de punts de vista de tots i cada un dels temes de l’actualitat que ens envolta. Per això mateix és fàcil de fer l’aposta d’iniciar aquesta col·laboració virtual per tal de complementar continguts: agenda, informació i opinió; vade.cat, #cpinfocalella i rebat.cat.

Falta una apreciació final, la positivitat. Aquest mena de “hub” no pretén ser pas cap mostra d’exclusivitat, sinó un reflex de la interconnexió que ens ofereix la xarxa i totes les possibilitats que se’n desprenen.

I la més entusiasta benvinguda a qui s’hi vagi sumant!

(Article relacionat: “Vade.cat, versió online del Va de Cultura” a carlespascual.cat)

Josep Barri
vilapou.cat

13/03/2013

One thought on “Amb el vade.cat i #cpinfocalella

  1. Retroenllaç: Vade.cat, la versió online del Va de Cultura | Carles Pascual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s