Ens presentem als Premis Blogs Catalunya

Tot i la joventut d’aquest espai, vuit mesos des del desembre de 2012, ja podem parlar de 95 articles escrits, 22 col·laboradors i més de 16.000 visites. Aquestes dades potser no són més que números però posen sobre la taula una realitat prou remarcable: que hi ha gent que té ganes de dir coses, d’expressar-se, de deixar anar reflexions i opinions, de debatre i de rebatre.

I potser per tot això hem decidit posar el nostre granet de sorra a una gran festa que ja celebra la seva sisena edició: els Premis Blogs Catalunya. I ara em ve al cap la primera edició a Gironaprblocsvot, i la segona a Vic en la que vaig ser finalista (ves per on!) amb el meu vilapou.cat… I després va venir Mataró, la Seu d’Urgell i Reus. I aquest any ens trobarem a Granollers.

Potser algú pensarà que és una mica pretensiós presentar aquest rebat.cat a uns premis però jo crec que ho podem considerar més un homenatge a l’esforç de tots que no pas res més. De la mateixa manera que no hem volgut substituir ningú ni ser els hereus o els continuadors de cap publicació, seguirem pensant que aquest espai d’opinió pot cobrir un buit que s’havia anat originant…

I per això demanem la vostra participació en aquesta edició dels Premis Blogs Catalunya. Ens voleu donar el vostre vot?

rebat.cat ha quedat enquadrat a la categoria de “Política, economia i societat” com a bloc corporatiu. Us heu de registrar a la web de stic.cat, això sí, i accedir a la zona de votació. A continuació buscar la categoria de “Política, economia i societat” i allà, al final de tot, trobareu el rebat.cat. Aleshores és el moment de votar.

Endavant, doncs, a veure si hi arribem!!

Josep Barri
vilapou.cat

16/07/2013

One thought on “Ens presentem als Premis Blogs Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s