Resposta al Periodista Saül Gordillo

Benvolgut Sr. Gordillo, arran del post escrit en data 13/10/2013 en el portal Rebat.cat voldria com a director de la Challenge fer importants matisos sobre el seu article d’opinió.

Sr. Gordillo,  la família del triatleta va ser informada en tot moment dels fets , per nosaltres i els serveis d’emergència que van lluitar per la seva vida de forma impecable, va ser tot un xoc i un enorme dolor  haver de comunicar-li als seus pares, dona i filles.

Un cop sabuda la mort del triatleta l’Alcaldessa, molt afectada, va demanar a l’organització que els focs no es fessin per entendre que no era oportú, lògicament ho vàrem acceptar i ho vàrem traslladar a la família perquè en tinguessin coneixement. La sorpresa va ser quan la família va demanar que es fessin i que seria com un homenatge a ell.

Un cop li vam comunicar això a l’alcaldessa ella va demanar que volia l’autorització escrita de la família conforme demanaven tirar endavant els focs,  poso a la seva disposició i de qui vulgui, veureu la carta signada (pdf) per la dona del difunt.

Lamentem que s’especuli i es jutgi de manera tan lleugera sense cap petició d’informació prèvia on segur haguéssim tingut l’oportunitat d’explicar no únicament això sinó tot el que es va fer arran de la malaurada mort.

Estic convençut que si ens coneixés personalment podria valorar amb major coneixement de causa , qui som i quins valors ens regim, per això em plau convidar-lo a viure des de dins el proper 18 de Maig la 6a Edició del Half Challenge Barcelona.

El saluda atentament.

Agustí Pérez
Director de Challenge Barcelona-Maresme

17/10/2013

One thought on “Resposta al Periodista Saül Gordillo

  1. Retroenllaç: Resposta al director de la Challenge |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s