Un any de rebat.cat

Avui fa un any va veure la llum rebat.cat, un espai d’opinió al voltant de Calella, com es defineix a la capçalera de la pàgina, i que vol ser tan obert com pugui o com sàpiga, sense restriccions i sense minutatges, només respectant el criteri personal i l’opinió de cada col·laborador, segons aquell editorial de presentació (rebat, per què?) que obria el primer dia. Han sigut:

26 col·laboradors,
131 articles,
24.148 visites i
11.578 lectures.

El camí està encetat i el model pot seguir oferint aquest “speaker’s corner” d’utilitat pública, d’utilitat per Calella. Agraïments doncs als que, fins avui, han visitat, han llegit o, senzillament, han descobert l’habilitat i l’estil comunicador  que intentarem seguir acostant-vos.

I un d’especial als vint-i-sis primers que han confiat a rebat.cat una mostra del seu saber i la seva opinió posant-los a l’abast de tots.

Comença l’any dos!

Josep Barri
Editor
03/12/2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s