200€ de multa o… solidaritat

L’any passat va ser un any molt mogut. I jo no vaig estar pas quiet. Dins de la campanya de protesta pels peatges que fan que cada dia la major part dels catalans siguem una mica més pobres i ex-polítics, senyors de La Capsa i Aberris més rics, vaig anar d’excursió a Barcelona. Exactament al vell mig de l’Avinguda Diagonal 621. Per qui no estigui al corrent, si fa no fa això cau davant unes  torres negres que omplen de foscor Catalunya. A dins hi ha un bon grapat de treballadors que s’esforcen cada dia perquè un petit grapadet visqui millor, molt millor. He de dir que no sóc pas comunista, ni tan sols socialista però tampoc badoc, beneit, ximplet, babau, capsigrany, talòs…  Crec en l’empresa i els empresaris; altre cosa són els directius, consellers i altres bestioles ben pagades d’empreses monopolístiques, nepòtiques,  despòtiques amb la gent, escanyapobres i a més  autistes socials. Ells volen ser rics i com que el diner és una unitat finita per definició necessiten de la teva pobresa per aconseguir la seva exuberant riquesa.

Bé, parlava d’una excursió sorollosa a Barna i com a conseqüència, per no allargar gaire l’escrit dir-vos que finalment he rebut la resolució de multa de l’Ajuntament de Barcelona, de Convergència Popular, bé vull dir que mana CiU i PP(C)??? i resumint diu que haig de pagar 200€ pel meu incivisme de parar el meu vehicle al mig de la Diagonal per saludar durant una estona a tot aquell que passava aprop. Tot i que el meu recurs sobreeixia barra per tots el cantons la seva resposta no va quedar-se curta. I ara ve la meva proposta i que faré arribar a qui correspongui. Crec sincerament que vaig rebre una multa política per formar part activa d’un grup que molestava i molt, tant que fins i tot aquest any han hagut de canviar una llei per evitar nous episodis. Doncs bé, la meva proposta serà la següent: entregar els 200€ al Banc dels Aliments que sense cap mena de dubte faran un millor servei que no pas a les seves mans burocràtiques i que no sé ben be a on aniran a parar.

Reconec la meva barra i per això estic disposat a pagar. Tampoc faltaria a la veritat si digués que ells en tenen infinitament més que jo i com és lògic, dins aquesta democràcia de fireta, sortiran per la porta gran i sense pagar cap de les multes multimilionàries que la societat hauríem d’imposar-lis per portar-nos a la misèria moral i econòmica.

Podria donar la impressió per aquest escrit que estic molt emprenyat o irritat però de veritat que no. Sóc conscient que aquesta estafa a la societat té els dies comptats, ressorgirà l’ànima col·lectiva d’un poble alegre i combatiu i amb la seva misèria els enterrarem.

Josep Busquets
Cultivador de bytes, punts i herbes

01/04/2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s