Pel maig, temps de gegants

Senyors, senyores, nens i nenes: tinc un sisè sentit.

En ocasions veig gegants…. per tots costats. Gegants que passen i em saluden, gegants que ballen al so de la gralla, gegants que surten de qualsevol carrer de Calella, gegants del nord, gegants del sud, de terra endins i de mar enllà. Gegants alts i gegants baixos, gegants prims i gegants grassos, gegants lletjos i gegants bonics, gegants amb corona, gegants amb casc, gegantes puntaires i gegants amb barretina, gegants que es banyen a la platja i que ballen amb la música de diversos grups com els Brams o els Catarres, i veig gegants desfilant quan surt el sol i d’altres que vénen caminant des de Sant Pol. Veig també gegants que estan penjats a les banderoles de la carretera. Hi veig en Quirze i la Minerva i també hi ha penjats: el nostre gegant Johnny Cadena, el gegant Chris McCornack i el gegant Gomez Noya.

Ens envaeixen, surten de totes bandes, de moment no ens ataquen, però qui sap. Són molts, més de dos mil, ballen fent moltes voltes, salten, desfilen a tot hora sense parar. Els calellencs els mirem incrèduls, és fantàstic i molt espectacular. ….. I saps? veig que es tiren a l’aigua de mar i se’n van a nedar fins a descobrir Sant Pau, quan surten agafen una bicicleta, pugen fins al Montseny i a la tornada es posen a córrer pel Passeig de Marc com uns esperitats.

I és que veig tants gegants que ara mateix no sé quins són uns i quins són els altres. Però el que si que tinc clar és que aquest mes de maig és un temps per gaudir de dos caps de setmana de gegants, el de Calella ciutat gegantera i el de la Half Challenge.

Perquè ………. en ocasions veig gegants.

Quim Lloret
Aficionat a moltes coses, especialista en res

03/05/2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s